Project

Stichting Almeerse Handen Ineen is er voor iedereen en staan we paraat met onze vrijwilligers voor u. Of het nu is om hulp te bieden, in het breedste zin van het woord, of met activiteiten organiseren, ook hebben we diverse projecten die de vrijwilligers met en voor elkaar uitvoeren.

Hier een voorbeeld van de projecten die de stichting heeft.


Verkoop Facebook

De Stichting krijgt geen subsidie en draait volledig op eigen kracht. We zijn dan altijd op zoek naar donaties van goederen die mensen of bedrijven kunnen doneren aan ons. Ons team van vrijwilligers zijn hier dan ook dagelijks mee bezig dit te sorteren zodat zij dit kunnen fotograferen en aanbieden op facebook of internet Het gaat hier dan om de verkoop van goederen zoals kleding, speelgoed, huisraad en leuke hebbedingetjes. Iedereen kan lid worden van onze groepen op facebook om spullen te kunnen kopen.


Voedsel Pakketten

De Stichting is er voor iedereen dus ook onze pakketten die we verzorgen elke week voor de mensen. Een team van vrijwilligers maken elke week diverse pakketten die mensen kunnen aanschaffen tegen een gereduceerde prijs.

Ook voor mensen die het niet kunnen betalen is er de optie om in aanmerking te kunnen komen voor een voedselpakket. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@almeersehandenineen.nl met uw hulp vraag.


Vers Tassen

Elke vrijdag wordt er door de stichting groente en fruit gekocht op diverse plekken.
Op deze vrijdag is er een team die ook dan weer alles sorteert en de vers tassen maken voor hun leden en niet leden om tegen een heel laag bedrag te kunnen kopen. Waarde van deze tassen zijn dubbel en dwars de moeite waard.


Wij delen brood uit

We weten als geen ander dat er veel mensen brood kunnen gebruiken. Op elke Dinsdag en Vrijdag verloten we brood dat u gratis kunt afhalen (eigen bijdragen is welkom). Neem hiervoor contact met ons op als u geen Facebook heeft en wel graag brood wilt hebben. Heeft u wel Facebook Meld u dan hier aan.


Het Almeerse Hapje!
Na het daverende succes van het kookproject met de ouderen afgelopen zomer, hebben we besloten om door te gaan met koken tegen een betaalbare prijs.
Het Almeerse Hapje is toegankelijk voor iedereen. De betalende klanten ondersteunen de minderbedeelde klanten die de maaltijden na een financiële toetsing gratis zouden kunnen ontvangen. Heb je door een drukke baan geen tijd of geen zin om te koken maar wil je toch een gezonde maaltijd, meld je dan vooral aan. Een bijkomend voordeel is dat je op deze manier gelijk je medemens kan helpen.

Indien u het geld echt niet kan missen zal er een financiële controle komen, zodat er geen misbruik van gemaakt kan worden. Dit project zal namelijk kostendekkend zijn door de wijze van deze opzet. Wilt U in aanmerking komen hiervoor stuur dan een mail naar: info@almeersehandenineen.nl
Mocht U nog vragen hebben dan horen wij dit graag.


Meubel Herstellen