Welkom

Stichting Alle Handen Ineen is een stichting die zich inzet voor hun medemens die even wat meer steun of hulp nodig heeft in de brede zin van het woord. Wij bieden een luisterend oor, een dagje vreugde door de mensen een zorgeloze dag aan te bieden met onze evenementen. Gewoon wat aandacht voor hun situatie, zo nodig voorzien we mensen in hun eerste levensbehoefte met kleding, levensmiddelen en huisraad.
De stichting werkt volledig met vrijwilligers.
De stichting krijgt geen subsidie en draait geheel op donaties.

Heeft u hulp nodig of kent u iemand in uw omgeving die hulp nodig heeft neemt u gerust contact met ons op, of wordt lid van onze Facebook site
Stichting Alle Handen Ineen.


Wij werken laagdrempelig in huiselijke sfeer, een luisterend oor, het aanbieden van hulp in de breedste zin. Iedereen heeft wel eens problemen financieel, psychisch, nieuwe start, scheiding of kinderen in de opvoeding. Allemaal dingen waar de één of de ander wel eens mee te maken heeft.

Wat bieden wij:

Het is niet altijd makkelijk om over je problemen te praten daar hebben wij alle begrip voor, privacy, eigen verantwoordelijkheid staan bij ons centraal.

We laten iedereen in zijn waarde en werken samen aan een passende oplossing.

Eigen vechtlust om uit de problemen te komen stimuleren en steunen wij. Dit kan gaan om hulpverlening zoals bijvoorbeeld opvoedingsondersteuning, het helpen aankloppen bij de juiste instanties voor de problemen, maar ook bijvoorbeeld met behulp van onze vrijwilligers schoonmaken van een woning.

Het aanbieden van kleding eventueel meubilair en levensmiddelen pakket.

Wij hebben ook oog voor leuke dingen en zorgen ervoor dat bijvoorbeeld Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerst een feestelijk tintje krijgen.

Alle  vrijwilligers werken bij ons onder geheimhoudingsverplichting.


Samen met jou de schouders eronder
en het probleem aanpakken