Oproep Vrijwilligers

Stichting Almeerse Handen Ineen is duidelijk aan het groeien en daarom hebben we vacature(s) open staan voor mensen die wat extra willen betekenen voor de medemensen.

We zijn op zoek naar mensen die andere mensen van dienst willen/kunnen zijn.
Bijvoorbeeld:

  1. Denkt u hierbij aan het bezoeken van mensen die alleen (eenzaam) zijn.
  2. We zouden graag een ploeg samen willen stellen die de medemens samen met een ploeg vrijwilligers helpt om hun woning weer leefbaar te maken.
  3. Met evenementen behulpzaam zijn met bv. Pasen, Sinterklaasviering , Halloween Kerst, Vossenjacht. Maar ook bij activiteiten zoals Crea, Kinder crea, Spel en Sport, workshops en nog veel meer.
  4. Mensen die eventueel met leuke ideeën komen en mee denken en dan dit samen met het bestuur uitwerken.
  5. Mensen die ook op een andere manier voor hun medemens klaar wil staan.
  6. Tevens zijn we op zoek naar professionele mensen.
    Bijvoorbeeld een budgetcoach, pedagogisch onderlegd en vakmensen voor klussen. Denk hierbij dan aan mensen die mee zouden willen werken om iemand zijn/haar papierwerk en schuldenlast weer op orde te kunnen krijgen en overzien, eventueel mee te helpen om mensen in het goede traject te krijgen. Mensen met een zorghulp achtergrond die mensen bij kunnen staan in hun problemen. Mensen die opvoedkundige opleidingen hebben om mensen helemaal belangeloos bij te staan. Mensen die soms kleine klusjes bij hun medemens kunnen doen, reparaties aan bijvoorbeeld sanitair, hang en sluitwerk, fiets, elektra en nog veel meer.

Denkt u dat u belangeloos wat tijd vrij kan maken voor een van deze punten dan zoeken we u. We plannen u agenda niet vol en we overleggen met u samen.
En zetten u op onze lijst dat we altijd de kans krijgen om een beroep op u te doen.
Vaste vrijwilligers word een contract aangeboden.
Dus beste mensen meld u bij ons aan en help hiermee een ander.
Want ons standpunt blijft MET ELKAAR VOOR ELKAAR