Wie Zijn Wij

Graag stellen wij ons aan u voor:

Stichting Alle Handen Ineen is een stichting die zich inzet voor hun medemens die even wat meer steun of hulp nodig heeft in de brede zin van het woord. Wij bieden een luisterend oor, een dagje vreugde door de mensen een zorgeloze dag aan te bieden. Gewoon wat aandacht voor hun situatie, zo nodig voorzien we mensen in hun eerste levensbehoefte met kleding, levensmiddelen en huisraad.
De stichting draait geheel op vrijwilligers, waaronder ook gespecialiseerde vrijwilligers zijn zoals een pedagoog en hulpverlener waar men ook gebruik van kan maken. Tevens bouwen wij een brug naar andere hulp.
De stichting draait op dit moment geheel op donaties.
Heeft u hulp nodig of kan u iemand in uw omgeving die hulp nodig heeft neemt u gerust contact met ons op, of wordt lid van onze Facebook site Stichting Alle Handen Ineen.


Alle Handen Ineen is een stichting door mensen voor mensen in Almere, mensen die in nood zitten.
De facebook groep Stichting Almeerse Handen Ineen is 2013 in het leven geroepen. Door het oprichten van de stichting in 2015 hopen wij de mensen nog beter te kunnen helpen met behulp van donateurs.
D
onateurs zijn zowel bedrijven, instanties en particulieren die onze stichting een warm hart toedragen. Tevens heeft de stichting een groot netwerk met vrijwilligers die net als het bestuur kosteloos werkzaamheden verrichten.

Op de volgende manieren kunt u met ons contact opnemen:
E-mail: info@almeersehandenineen.nl

Facebook: Stichting Alle Handen Ineen
Telefoon: 0365250465
Mobiel nr.: 06-15566917
Lid worden? Dat kan door u aan te melden op onze facebook groep.